loading.gif
mobile-banner-bg

İLÇE BAŞKANIMIZ KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI

...
08 Aralık 2009 - Salı

Allaha sonsuz şükürler olsun ki, içten bir adanmışlığı ve bunun sınavını iyi vermenin sonucunda ilahi ödüllere kavuşmayı sembolize eden mübarek Kurban Bayramına erişmiş bulunuyoruz.

Kırgınlıklarımızı unutup dargınlıklarımızı bir kenara bıraktığımız Bayramlar, milletçe en çok kenetlendiğimiz, birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, dayanışmayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı en çok pekiştirdiğimiz günlerdir. ,

Bayramlar, bizi biz yapan, bizi ortak idealler çevresinde buluşturup kaynaştıran en önemli ortak paydalarımızdandır.

 

Bugünler, birtakım ihtilaflarımızı bir kenara bırakıp sevgiyi, umudu, bir diğerinin derdiyle hemhal olmayı zirveye çıkarıp beynimizi ve gönlümüzü ortak değerler üzerinde yoğunlaştırmanın ve bunun sonucunda da, kendimizi yenilemenin, üstün bir ruh ve anlayışla donatmanın günleridir.

 

Bugünler, yoksulları, dertlileri, hastaları, yetimleri, kimsesizleri, başta şehit anneleri olmak üzere, tüm çilekeş annelerimizi ziyaret edip maddi ve manevi ızdıraplarına elden geldiğince çare olmaya çalışmanın günleridir.

 

Ve elbette bugünler, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın gözlerindeki sevinç ve aydınlığı hem arttırmanın hem tanıklığıyla mutlu olmanın günleridir.

 

Bu vesile ile bütün yurttaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerle tebrik ediyor, bayramın Pendik imize ve tüm Türkiyemize huzur, kardeşlik, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”