loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ İSTANBUL TEŞKİLATI İFTARLARDA BİR ARAYA GELİYOR

...
20 Ağustos 2009 - Perşembe

AK Parti İstanbul Teşkilatlarında görev yapan mensuplarımızın bir araya geleceği iftar programlarının tarihleri belirlendi.

AK Parti İstanbul Teşkilatlarında görev yapan mensuplarımızın bir araya geleceği iftar programlarının tarihleri belirlendi. Programlarla ilgili olarak Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Av. Bülent TURAN’ ın açıklamasında; “tarihleri İl Başkanlığımız tarafından belirlenen İlçe Teşkilat İftarlarımızın katılımcıları ilçede ikamet eden parti kurucuları, milletvekilleri, mevcut ilçe ana kademe asil ve yedek yönetimleri, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleri, belediye başkanı, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri,ana kademe mahalle başkanları ve yönetimleri,kadın kolları ve gençlik kolları mahalle başkanlarımızdan oluşacağı belirtilmiştir. Programlara İl Başkanımız Sayın Aziz BABUŞÇU’ nun da iştirak edeceğini vurgulayan TURAN Teşkilatımızın tüm kademelerinin katılacağı bu iftar programlarının, mübarek ramazan ayının da bereketiyle daha da coşkulu bir şekilde geçeceğini” söyledi. Ayrıca ilçelerimizde ikinci bir iftar programının da, ilçe başkanlıklarımızın belirleyeceği bir tarihte, 2001 yılından bu yana, yani partimizin kuruluşundan itibaren teşkilatımızın çeşitli kademelerinde aktif görev almış önceki dönem ilçe başkanları, Kadın kolları, gençlik kolları başkanları, belediye başkanları,ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve belde belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyelerimizin de katılacağı şuan ki görevine bakılmaksızın biraya geleceğimiz, beraberce iftar ve hasbihal edeceğimiz, bir programında ilçelerimizle birlikte organize edileceği hususunda açıklamalarda bulundu.

Her iki iftar programının da organizasyonunun çok coşkulu ve bereketli geçeceği ve camiamızın ne kadar büyük bir aile olduğunu bu programlarla bir kez daha beraberce yaşayacağız diyen TURAN, ramazan ayının dünyada ki tüm Müslümanlara, ülkemize ve partimize hayırlar getirmesi temennilerinde bulundu.